Instagram'da Alışveriş Yapmanın Yeni Yolları

Instagram'da Alışveriş Yapmanın Yeni Yolları

Instagram, arkadaşlarınızla ve ilgi alanlarınızla tek bir yerde bağlantı kurabileceğiniz en iyi yerdir ve alışveriş, Instagram topluluğunun önemli, büyüyen bir parçasıdır. Aslında, 90 milyondan fazla hesap artık her ay Instagram Instagram'da alışveriş gönderilerindeki etiketleri göstermek için dokunuyor.

Bugün sevdiğiniz bir şeye rastlamanız veya en sevdiğiniz markalara göz atmanın ruh haliniz olsun, Instagram'da alışveriş yapmayı kolaylaştıran iki güncellemeyi duyuruyoruz.

Hikayelerde Alışveriş Genişletme
Haziran ayında Alışverişleri Stories'te test etmeye başladık ve bugün dünya çapında yayıyoruz ve 46 ülkede işletmelere genişletiyoruz. Artık en sevdiğiniz markaların Hikayeleri'ni izlerken ve sevdiğiniz bir şeyi gördüğünüzde, daha fazla bilgi edinmek için bir ürüne hızlı bir şekilde dokunabilirsiniz.

Favori hesaplarına daha yakın hissetmek için her gün 400 milyondan fazla hesap Stories'e geliyor. Ve iş dünyasından gelen en çok görüntülenen hikayelerin üçte biri ile, Öykülerde Alışveriş'in markaların, ürünlerinin arkasında ne olduğu hakkında daha da derin bir hikaye anlatmasını nasıl sağladığımızı görmekten heyecan duyuyoruz.

Keşfedilen Alışverişlere Giriş
Ayrıca, size özel olarak kişiselleştirilecek olan bir Alışveriş kanalını da duyuruyoruz. Haziran ayında lanse edilen konu kanalları, ilgi alanlarınıza göz atmanıza ve Explore'da istediğiniz herhangi bir alana daha da derinlemesine gitmenize olanak tanır. Artık sadece eğlenmek için alışveriş yapmak istediğinizde, takip ettiğiniz markalardan ve beğendiğiniz markalardan Alışveriş yayınlarına adanmış bir kanal göreceksiniz.

Explore'daki alışveriş kanalı bugün yayına girecek ve önümüzdeki haftalarda global olarak genişleyecektir.

Alışveriş, bir uzmandan daha fazlasıdır - aynı zamanda yol boyunca keşfettiğiniz hakkında da. Instagram'daki birçok kişi için alışveriş yapmak, ilham almak ve yeni ve ilginç markalarla bağlantı kurmak için eğlenceli bir yoldur. Instagram'ı favori markalarınızdan alışveriş yapmak ve ilham almak için en iyi yer haline getirmek için doğru özellikleri ve deneyimleri keşfetmeye devam edeceğiz.

2018-11-01 14:28:23

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NASIL KAPATILIR?

İNSTAGRAM SON GÖRÜLME NEDİR İnstagram, diğer sosyal ağlar gibi birbirlerinde bulunan özellikleri kendi bünyesinde aktif eden sosyal ağlardan biridir. Tabii son dönemlerde meydana gelen satın

İNSTAGRAM NASIL DONDURULUR?

İNSTAGRAM NASIL DONDURULUR?

İnstagram günümüzde en çok kullanılan sosyal ağ mecralarının başında geliyor. Sürekli olarak hikayeler, takip ettiğimiz kişilerin paylaşımları, içerik amaçlı kurulmuş sayfaların paylaşımları

Instagram Paylaşım

Instagram Paylaşım

İnstagram geçtiğimiz aylarda Snapchat'a rakip olduğunu duyurmuştu. İnstagram ''HİKAYE(Story)'' adlı bir uzantıyı bizlerin kullanımına sürdü. Üstelik sitemizden instagram hikaye hilesi yapabilirsiniz.