İnstagram Hizmetleri

İnstagram Hizmetleri

İnstagram'da herkes fenomen bir kişi olmanın peşinde ve sizde bunun peşindesiniz.

Ama bazıları da bu fenomenleri çalmanın peşinde yani hesaplarınızı çalmanın peşindeler.

İnstagram her geçen gün daha da kullanıcısı arttırmakta ve gelişmekte.Herkes fenomen olmak için takipçi hilesi,beğeni hilesi ve yorum hilesi yapıyor ama bazı siteler bunları kullanıyorlar kısacası sizin hesaplarınızı çalan sahte bir işe yaramayan sitelerde var.

Siz Nasıl Korunacaksınız Peki ?

Korunmanız için öncelikle şifrenizi vb. güçlü uzun yapmanız lazım ama bunlar yeterli değil güvenilir olduğunu bilmeden her siteye bilginizi vermek tamamen yanlıştır.Yapmanız gereken ise İnsfollow.com gibi güvenli ve çokca kullanıcısı olan sitelere giriş yapıp kullanmak.

Sizde takipçi hilesi,beğeni hilesi ve yorum hilelerinden faydalanabilir ve popülerliğinizi arttırabilirsiniz. Genellikle kullanıcılar, en güvenilir ve popülerleşmek için en garanti gördüğü takipçi arttırma seçeneğini seçerler. Ancak çoğu site dolandırıcılık yapıyor ve takipçileri yollamayarak, popüler olmak isteyen ve bunun için ücret harcayan kişileri mağdur ediyor. Ancak bizim firmamız o sitelerden biri değil.

İnsfollow.com tamamen güvenli Türk ve gerçek kullanıcılar sunan oldukça ucuz fiyatlara satış yapan ve birçok kullanıcısı bulunan bir sitedir.

Bizi tercih edin mağdur olmayın.

2017-11-01 07:22:20

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İnstagram Hesap Güvenliğini Artırma

İnstagram Hesap Güvenliğini Artırma

Hesabınızı Korumanız için Yapmanız Gerekenler Sosyal medyada yaygınlaşan siber saldırılar nedeniyle birçok yüksek takipçili hesaplar çalınıyor ve bu hesaplar para karşılığı satılıyor.

İNSTAGRAM NASIL DONDURULUR?

İNSTAGRAM NASIL DONDURULUR?

İnstagram günümüzde en çok kullanılan sosyal ağ mecralarının başında geliyor. Sürekli olarak hikayeler, takip ettiğimiz kişilerin paylaşımları, içerik amaçlı kurulmuş sayfaların paylaşımları

İnstagram Takipçi Yükseltmek İçin Tavsiyeler

İnstagram Takipçi Yükseltmek İçin Tavsiyeler

İnstagram da bir profil oluşturdunuz yüzlerce paylaşımda bulundunuz ve şunu fark ettiniz bu paylaşımlara yorum atan, beğenen ve sizi takip eden kimse yok. Peki Ne Yapacaksınız ? Özgün Olun: