Instagram'ı Güvenli Tutmaya Yönelik Yeni Araçlar

Instagram'ı Güvenli Tutmaya Yönelik Yeni Araçlar

Instagram'ı ve bir milyardan fazla topluluğumuz olan topluluğumuzu sürdürmeye devam etmek için attığımız üç önemli adım hakkında bir güncelleme paylaşmak istiyorum. Öncelikle, Instagram üzerinde büyük takipleri olan hesapların gerçekliğini değerlendirmenize yardımcı olacak yeni bir özellik duyuyoruz; Ayrıca, halka açık rakamlar için küresel bir doğrulama formu başlatıyoruz; Son olarak, Instagram'da güvenli bir şekilde oturum açmanızı kolaylaştıran ve daha güvenli hale getiren iki faktörlü bir kimlik doğrulamasının gelişmiş bir biçimini duyuruyoruz.

Misyonumuz sizi sevdiğiniz insanlara ve şeylere yaklaştırmaktır. Bu yakınlık sadece Instagram güvenli bir yer ise gerçekleşebilir. Instagram'ın CTO'su olarak, insanları platformumuzdan kötü niyetle tutmak benim için inanılmaz derecede önemlidir. Bu, takip ettiğiniz kişilerin ve etkileşimde bulunduğunuz hesapların kime ait olduklarını ve zarar vermeden önce kötü oyuncuları durdurduklarından emin olmak anlamına gelir.

“Bu Hesap Hakkında”

Önümüzdeki haftalarda, hesabın gerçekliğini değerlendirebilmek için Instagram üzerinde büyük kitlelere ulaşan hesaplar hakkında daha fazla bilgi görebileceksiniz. Bir hesap hakkında daha fazla bilgi edinmek için Profillerine gidin,… menüsüne dokunun ve ardından “Bu Hesap Hakkında” yı seçin. Burada, hesabın Instagram'a, hesabın bulunduğu ülkeye, paylaşılan takipçilere ait hesaplara katıldığı tarihi göreceksiniz. Geçen yıldaki herhangi bir kullanıcı adı değişikliği ve hesabın şu anda yayınlandığı reklamlar.

Topluluğumuz, Instagram üzerinde çok sayıda insana ulaşan hesapların daha derin bir anlayışına sahip olmanın, özellikle de bu hesapların örneğin güncel olaylar, politik veya sosyal nedenlerle ilgili bilgileri paylaşması durumunda önemli olduğunu söyledi. Instagram üzerinde bir hesap görürseniz, Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini düşünüyorsanız bunu bildirebilirsiniz.

Eylül ayında, büyük kitlelere ulaşan hesaplara sahip olan kullanıcılar, yakında kamuya açık olacak hesaplarıyla ilgili bilgileri inceleyebilir. Bundan sonra, “Bu Hesap Hakkında” aracı küresel topluluğa sunulacak.

Doğrulamaya Erişimi Artırma

“Bu Hesap Hakkında” özelliğine ek olarak mavi onaylı rozet, etkileşim kurduğunuz hesabın, kayda değer bir genel şahsiyet, ünlü, küresel marka veya varlığın gerçek varlığı olduğunu bilmeniz için önemli bir yoldur. Bugün, büyük kitlelere ulaşan ve Instagram uygulamasında bir form aracılığıyla doğrulama isteğinde bulunma kriterlerini karşılayan hesaplar için yeni bir yol sunuyoruz.

Doğrulanacak bir hesap, Instagram’in Hizmet Şartları’na ve Topluluk Kurallarına uymalıdır. Her bir hesabın gerçekliğini, tekliğini, eksiksizliğini ve kararsızlığını doğrulamak için doğrulama isteklerini inceleyeceğiz. Instagram’in doğrulama kriterleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezi’ni ziyaret edin.

Doğrulama isteği formuna erişmek için profilinize gidin, menü simgesine dokunun, en altta "Ayarlar" ı seçin ve ardından "Doğrulama İste" yi seçin. Hesap kullanıcı adınızı, tam adınızı ve yasal kopyanızın bir kopyasını sağlamanız gerekir. veya iş kimliği. Bu bilgi herkese açık olarak paylaşılmayacaktır.

Doğrulama isteğinde bulunmak, hesabınızın doğrulanacağını garanti etmez. İsteğiniz incelendiğinde, bildirim sekmesinde isteğinizi onaylayan veya reddeden bir bildirim alacaksınız. Instagram, doğrulama için hiçbir zaman ödeme talep etmeyecek veya doğrulamanızı onaylamanızı isteyecektir.

Üçüncü Taraf Doğrulayıcı Uygulamaları için Destek

Son olarak yakında yakında Instagram takipçi hilesi hesabınıza giriş yapmak için üçüncü taraf kimlik doğrulama uygulamalarını kullanabileceksiniz. Bu iki faktörlü kimlik doğrulama formu, güvenli bir şekilde Instagram'a giriş yapabilmenizi kolaylaştırır.

Instagram hesabınıza giriş yapmak için üçüncü taraf bir uygulama kullanmak için profilinize gidin, menü simgesine dokunun, en altta “Ayarlar” ı seçin ve ardından “İki Faktörlü Kimlik Doğrulama” yı seçin. Tercih ettiğiniz form olarak “Kimlik Doğrulama Uygulaması” nı seçin. kimlik doğrulaması. Zaten bir kimlik doğrulama uygulamanız yüklüyse, uygulamayı otomatik olarak bulur ve ona bir giriş kodu göndeririz. Uygulamaya gidin, kodu alın ve Instagram'a girin ve iki faktörlü kimlik doğrulama otomatik olarak açılacaktır. Henüz yüklemediyseniz, seçtiğiniz kimlik doğrulayıcı uygulamasını indirmek için sizi App Store'a veya Google Play Store'a göndeririz. Yükledikten sonra, iki faktörlü kimlik doğrulamanızı kurmaya devam etmek için Instagram'a dönün.

Üçüncü taraf kimlik doğrulama uygulamalarına yönelik destek kullanıma sunulmaya başladı ve önümüzdeki haftalarda küresel topluluğa sunulacak.

Yaklaşık sekiz yıl önce Kevin ile birlikte Instagram'ı kurdum ve bu topluluğa ve onun parçası olan insanlara çok önem veriyoruz. En başından beri platformumuzun güvenliğine odaklandık. Günümüzün güncellemeleri, spam ve kötü amaçlı içerik filtrelerimiz ve hesaplarını rapor etme veya engelleme gibi mevcut araçlarımız üzerinde oluşturuyor. Kötü oyuncuları Instagram'dan uzak tutmak için yapacak daha çok işimiz olduğunu biliyoruz ve bunun için daha fazla araç geliştirmeye devam etmeyi taahhüt ediyoruz.

2018-11-01 13:55:07

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM DM (DİREKT MESAJ) NEDİR?

İNSTAGRAM DM (DİREKT MESAJ) NEDİR?

İnstagram üzerinde yer alan profillerin birbirine instagram paylaşımlarını, link, hikayeleri ile birlikte yazdıkları metinleri şahsa özel olarak gönderdikleri mesaja direkt mesaj denir. Bugün

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram güncellemlerinde her zaman kullanıcılara yeni bir özellik sunarken bu sefer bizleri şaşırttı ve bir özelliğini değiştirdi. Bu özelliğin dedğiştirilmesi kimine göre güzelken

Günde Kaç Takipçi Kazanabilirim ?

Günde Kaç Takipçi Kazanabilirim ?

İnstagram takipçi kazanmanız için her hangi bir sınır olmamak ile birlikte kredileriniz kadar takipçi kasabilirsiniz. Sizler için aktif olarak kullanılan tüm takipçi sistemini inceledik sevdiğiniz