İnstagram Takipçi Satın al

İnstagram Takipçi Satın al

İnstagram Takipçi satın al

Bir önceki konumuzda size ücretsiz takipçi nasıl alınacağını anlatmıştık.Bu konumuzda ise ücretli takipçi nasıl alınır onu anlatacağız.

İnstagram her geçen gün popülerliği artmaktadır. Her sosyal medya aracının hilesi olduğu gibi instagramında hilesi xtakipci.net ' de vardır.

İnstagram'da takipçi hilesi demek belli bir ücret karşılığı sitemizden aldığınız takipçi demek.Kısacası siz bize o takipçiyi almak için para ver,yorsunuz biz de sizlere o takipçiyi gönderiyoruz.Hem siz hem biz kazanıyoruz.

Sizin kazancınız ne ?

Buradan sizin kazancınız instagram'da çok fenomen herkesin ağızında paylaşımlarında ismi olan büyük , ünlü bir kişi olmak.

Peki bu gönderdiğimiz takipçiler nasıl ?

Takipçilerimiz Türk ,instagram'da çok aktif olan ve tamamen gerçek kullanıcılar.Eğer siz tamamen yabancı,tamamen türk,tamamen bayan,tamamen bay takipçi istiyorsanız da araçlar bölümünün yanında bulunan paketler bölümünden size uygun olan paketi ucuz bir para karşılığı alıp kullanabilirsiniz.

Eğer ücretsiz takipçi istiyorsanız ''Ücretsiz İnstagram Takipçi'' adlı konuyu okuyunuz.

2017-11-06 07:08:34

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

INSTAGRAM NEDİR?

INSTAGRAM NEDİR?

2005’li yıllardan sonra başlayan sosyal ağ furyası 15. Yılını doldurmaya yaklaşırken sosyal ağ siteleri halen dünyanın en çok ziyaret edilen siteleri arasında liderliği bırakmıyor. Dünya’da

İnstagram Hesabı Dondurma

İnstagram Hesabı Dondurma

İnstagram çok büyük eğlenceli bir paylaşım ağı ama bazen kullanıcılar bazı nedenlerden dolayı hesabını geçici olarak kapatmak ister. Bunun için yapması gerekenler oldukça basit dir.

İNSTAGRAM İÇİN ANDROİD UYGULAMALARI

İNSTAGRAM İÇİN ANDROİD UYGULAMALARI

İnstagram yayın hayatına başladığı ilk günden bugüne değin birçok yeniliği sürekli güncelleme olarak kullanıcılarına sunsa da halen birçok eksiği bulunması nedeni ile üçüncü parti