İnstagram Takipçi Yükseltmek İçin Tavsiyeler

İnstagram Takipçi Yükseltmek İçin Tavsiyeler

İnstagram da bir profil oluşturdunuz yüzlerce paylaşımda bulundunuz ve şunu fark ettiniz bu paylaşımlara yorum atan, beğenen ve sizi takip eden kimse yok.

Peki Ne Yapacaksınız ?

  1. Özgün Olun: Asla alıntı bir paylaşım yapmayın her zaman kendi öz düşüncelerinizi paylaşın.
  2. Sayfanızı Düzenli Tutun: Sayfanızda kullanılan fontlar ve içerikler her zaman birbirine yakın olmalı yani içerikler birbiriyle uyumlu olmalı.
  3. Aşırı Hashtag Kullanmamak: Hashtag kullanmalısınız lakin bu hashtaglar en fazla 2 adet olmalı ve konuyla tamamen alakalı olmalı.
  4. Sürekli Paylaşım Yapın: Kendinize bir sınır belirleyin örnek:Günde 5 paylaşım ve buna uyun.Bu size oldukça faydalı olacaktır.
  5. Konuları Önemseyin: Gereksiz, boş paylaşımlar yapmayın.Paylaşımlarınıza özen gösterin.
  6. Gündeme Uygun Paylaşım: O günlerde olan olaylara uygun paylaşımlar yapın.Yani örneğin o günlerde herkesin araştırdığı bir konuyla alakalı bir paylaşım yapın bu sayede İnstagram'da ki diğer insanlar sizleri fark edeceklerdir.

Bu yöntemler ile binlerce takipçi kasabilirsiniz.Sitemizden de yararlanarak bu takipçilerinizi 100.000 hatta 1.000.000 bile yapabilirsiniz.

Bu siteye çok az bir miktar ödeyerek kazandığınız takipçileri bu yöntemler ile artırabilirsiniz.

En basit yöntem olarak sitemizden ücretsiz her saat verilen krediler ile kısa sürede fenomen olabilirsiniz.

2017-11-01 06:45:19

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

Instagram Takipçi Sayımı Nasıl Yükseltebilirim ?

Instagram Takipçi Sayımı Nasıl Yükseltebilirim ?

Dünyadaki en popüler sosyal medya ağlarından birini fark etmemek biraz zor. Kullanıcıların resim paylaşma ve beğenme konusundaki öncülüğüne dayanarak Instagram'ın neden işletmeniz için

İNSTAGRAM BEĞENİ SATIN ALMAK

İNSTAGRAM BEĞENİ SATIN ALMAK

Sosyal ağlarda popüler olmak, daha çok kişiye görünür olmak sosyal ağları kullanma amaçlarımızdan biridir. Bu noktada kullanılan yöntemlerden biri de instagram beğeni satın almak işlemidir.

İNSTAGRAM MAVİ TIK NASIL ALINIR?

İNSTAGRAM MAVİ TIK NASIL ALINIR?

Mavi tık sosyal ağ sitelerinde onaylı hesap anlamına gelir. Onaylı ve resmi hesap sahibi olmak hem takipçi sayısını arttırma işleminde faydasını hem de hesabınızın kapanma ihtimalini düşürmesi