İNSTAGRAM VİDEOLARI NASIL İNDİRİLİR?

İNSTAGRAM VİDEOLARI NASIL İNDİRİLİR?

İNSTAGRAM VİDEOLARI
Tüketim çılgınlığını son hız yaşadığımız şu dönemde iletişimde de tüketim inanılmaz boyutlara ulaşmış durumda. Örneğin internet kullanımını 25 30 yıldır gerçekleştiren ülkemizde ilk başlarda yazı tabanlı bir iletişim söz konusu iken sonrasında sesli iletişime geçildi. Ardından bir dönem görsel (fotoğraf, resim) ile iletişim söz konusu iken artık her derdimiz her sorunumuzda okumak ya da fotoğraflara bakmak yerine videoları kullanıyoruz. Youtube yükselen performansı ile parmak ısırtırken İnstagram yönetimi hem diğer uygulamalardan hem youtube uygulamasından esinlenerek kullanıcılarına video yükleme hizmeti sunmaya başladı. 60 saniyelik videolarımızı yayınlamaya izin veren İnstagram için gün içerisinde 90 milyondan fazla video yükleniyor. Bu kadar yoğun bir video yüklemesi sonrasında birçoğumuz çeşitli videoları izliyor ve aralarında indirmek istediğimiz videolar oluyor. Kullanıcıların instagram ile ilgili en çok aradığı konulardan biri de instagram videoları nasıl indirilir sorgusudur. Eğer sizde bu konuda merak ediyorsanız size videonun nasıl indirildiğini anlatmak isterim. Bildiğiniz farklı yöntemleri yorum olarak bize bildirebilirsniz.

İnstagram video ve fotoğraf indirme

İNSTAGRAM VİDEOLARI NASIL İNDİRİLİR?
İnstagram üzerinde paylaşılan videolar için indirme yöntemleri farklılıklar göstermektedir. Bilgisayardan girildiği zaman kolaylıkla indirilebilen videolar mobil uygulamalarda 3.parti yazılımların kullanılması ile gerçekleştirilebiliyor. Eğer bilgisayardan instagram videosu indirmek istiyorsanız ilk olarak tarayıcı üzerinden profilinize giriş yapın ve ardından indirmek istediğiniz video sayfasında iken Mouse sağ tıklayın ve kaynağı görüntüleyin yazısına tıklayın. Sonrasında CTRL ve F tuşuna aynı anda basarak arama sekmesinde .mp4 şeklinde arama yapın. Karşınızda videonun asıl kaynak linki gelecektir. Oradaki linki alarak tarayıcıda yeni bir sekmede açın ve açılan video ekranına sağ tıklayın ardından Video olarak kaydet seçeneği ile videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Cep telefonlarınız üzerinden işlem yapmak istiyorsanız eğer; uygulama marketlerinde yer alan 3.parti yazılımlar ile videoları indirebilirsiniz. İnstagram üzerinden video indirme işlemi esnasında en çok kullanılan video indirme uygulaması, indirme rakamlarına göre Instasave adlı uygulamadır. Ücretsiz ve ücretli sürümü bulunan programın ücretsiz sürümünde sadece fotoğraflar indirebilirken ücretli sürümünü aldığınız zaman instagram videolarını da çok rahat bir şekilde indirebiliyorsunuz.

2018-11-19 10:35:11

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İNSTAGRAM KEŞFETE NASIL ÇIKILIR?

İNSTAGRAM KEŞFETE NASIL ÇIKILIR?

İNSTAGRAM KEŞFET NEDİR? Facebook’un satın alması ile beraber sürekli güncellemeler ve yenilikler yaşayan İnstagram, kullanıcılarından gördüğü olumlu tepkilerle büyümesini devam ettirmektedir.

Sosyal Medyada Fenomen Olmanın Yolları

Sosyal Medyada Fenomen Olmanın Yolları

Sosyal Medya Nedir? Sosyal medya paylaşım, sohbet yapılabilen içinde çok fazla kullanıcısının olduğu büyük çaplı sitelerdir. Örnek Facebook,Twitter ve Instagram vb. siteler.Bu konu

İnsfollow Translate

İnsfollow Translate

Öncelikle sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bildiğiniz gibi eskiden sitemizde sadece türkçe dil özelliği bulunmaktaydı. Biz diğer sitelerde olmayan bu özelliği; Daha başarılı