İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram Yeni Özellik : Hikaye (Story)

İnstagram güncellemlerinde her zaman kullanıcılara yeni bir özellik sunarken bu sefer bizleri şaşırttı ve bir özelliğini değiştirdi.

Bu özelliğin dedğiştirilmesi kimine göre güzelken kimilerine göre de çok saçma ve gereksiz.

Örneğin bir sohbette veya grup konuşmasında bir  fotoğraf gönderdiniz bu belli bir süre sonra oradan siliniyor bunun nedeni büyük bir ihtimalle güvenlik.

Kimileri bu özelliğe itiraz etti ve instagram dan bu özelliğin kaldırılmasını istedi.Ama henüz bir açıklama veya cevap yok.

Bir süre sonra kaybolan fotoğraflar özelliği ile birlikte gelen canlı yayın özelliği sayesinde Facebook daha önce Instagram Stories ile Snapchat‘in bir hayli üzerine gitmişti. Ancak Instagram’ın sahibi olan Facebook’un son agresif hamlesiyle birlikte Instagram artık farklı girişimler için daha sıkı bir tehdit olma yolunda ilerliyor. Instagram’a gelen canlı yayın özelliği kullanıcıların Instagram hesapları üzerinden de canlı yayın yapabiliyor olmalarını sağlayacak. Böylece Instagram, Periscope‘a da ciddi göz dağı veriyor.

Yani bu özelliklerdeki amaç diğer uygulamaların kullanımını azaltmak ve kendilerinin kullanımını çoğaltmak doğrusunu söylemek gerekirse Facebook bu konuda gayet başarılı.

2017-11-06 08:13:29

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

İnstagram'da Firmaların Gelişimi

İnstagram'da Firmaların Gelişimi

İnstagram’ın milyonlarca kişi tarafından kullanılması ve büyük talep görmesi diğer taraftan kullanıcı sayısının giderek artması, birçok firmanın da dikkatini çekmektedir.Bu firmalardan

İnstagram Hashtag Ne İşe Yarar?

İnstagram Hashtag Ne İşe Yarar?

nstagram gün geçtikçe kullanıcısı artan çok büyük bir firma ve büyümesini FACEBOOK ve TWITTER gibi sosyal ağlarda olan özelliklerin daha kolay bir uygulamaya sürülmesi ile sağlıyor.

Instagram'ı Güvenli Tutmaya Yönelik Yeni Araçlar

Instagram'ı Güvenli Tutmaya Yönelik Yeni Araçlar

Instagram'ı ve bir milyardan fazla topluluğumuz olan topluluğumuzu sürdürmeye devam etmek için attığımız üç önemli adım hakkında bir güncelleme paylaşmak istiyorum. Öncelikle, Instagram